kadatangan anyar!produk béntang-SQBkit!

33d25c8a-b8bd-409a-935e-2144b45cd5e1
c82d6c30-7239-4a75-b15e-d0e55c671df0

Lascaux bangga pikeun ngawanohkeun produk anyar- tehSQB Skala beban Cell Kit.suite produk anyar ieu geus taliti dirancang jeung dijieun pikeun precision tinggi, kualitas sarta durability luar biasa.Tahan lebu sareng Uap, cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri

Kit SQB gaduh set komprehensif fitur kaasup rentang pangukuran 100kg, 300kg, 0.5t, 1t, 2t, 3t sareng 5t.Kit ngawengku 4 sél beban, 1 kotak simpang, 4 suku jeung 4 spacers, nyadiakeun solusi lengkep nyimpen waktu jeung usaha salila prosés ngayakeun.Kit ieu idéal pikeun hoppers, timbangan tank, timbangan sabuk jeung kontrol timbangan dina rupa-rupa industri kaasup kimia, kadaharan jeung farmasi.Éta dirancang pikeun ngabéréskeun seueur masalah timbangan anjeun, nyayogikeun solusi anu dipercaya sareng efisien pikeun kabutuhan bisnis anjeun.

 

SQB

 

Kami ngartos pentingna kustomisasi, naha éta kami nawiskeun pilihan OEM sareng ODM pikeun kit SQB.Bahan sensor tiasa dipilih tina stainless steel atanapi baja alloy, sareng rentang sensor ayeuna ti 100kg dugi ka 5 ton.Salaku tambahan, kami gaduh kalenturan pikeun ngarobih kotak simpang sareng kabel pikeun nyumponan sarat khusus anjeun.Upami anjeun peryogi kapasitas angkut anu langkung ageung, tim kami siap nyayogikeun anjeun solusi anu didamel khusus.

微信图片_20221115143514

Lascaux nyaéta parusahaan reputable specializing dina produksi jeung diobral sensor.rentang produk urang ngawengkusél beban titik tunggal,S-tipe sél beban,sél beban beam geser tunggal tungtung,sél beban pancake,jeunglow profil sél beban disk,modul timbangan,indikator timbangansakumaha ogékakuatan transduser,timbangan platformjeungpamancar tampilan.Kami reueus nyadiakeun profésionalsolusi timbanganpikeun minuhan kabutuhan rupa-rupa konsumén urang.

微信图片_20210319154458
微信图片_20210319154436

Ngalaman akurasi sareng reliabilitas SQB Scale Load Cell Kit sareng tingali kumaha éta tiasa ningkatkeun prosés timbangan anjeun.Taroskeun kami ayeuna pikeun terang langkung seueur ngeunaan produk inovatif ieu sareng ngajalajah pilihan kustomisasi anu sayogi pikeun anjeun.Lascaux komitmen ka delivering téhnologi sensor unggulan sarta nyadiakeun layanan palanggan luar biasa.

微信图片_20210322084411

waktos pos: May-11-2024