Profil Perusahaan

INOVATORS saprak 2004

Labirinth Microtest Electronics (Tianjin) Co., Ltd. perenahna di Pelabuhan Perusahaan Hengtong di Tianjin, Cina.Éta produsén sél beban sareng asesoris, salah sahiji perusahaan profésional anu nyayogikeun solusi lengkep ngeunaan timbangan, pangukuran industri sareng kontrol.Kalayan taun diajar sareng ngudag produksi sensor, kami narékahan pikeun nyayogikeun téknologi profésional sareng kualitas anu dipercaya.Kami tiasa nyayogikeun produk anu langkung akurat, dipercaya, profésional, jasa téknis, anu tiasa diterapkeun pikeun rupa-rupa widang, sapertos alat timbangan, metalurgi, minyak bumi, kimia, pamrosésan pangan, mesin, pembuatan kertas, baja, angkutan, tambang, semén sareng industri tékstil.

Produsén profésional

Salaku produsén profésional produk inti dina timbangan jeung pangukuran industri, urang ngarasa hiji rasa urgent tanggung jawab;kami yakin yén ngan ngungudag kontinyu téknologi anyar jeung inovasi produk jeung téhnologi manufaktur, nu bisa méré rojongan kuat ka konsumén urang, malah pikeun mastikeun benefit jangka panjang mitra urang.Urang konsentrasi dina nyieun sagala jinis sél beban, kaasup sensor baku;urang ogé bisa custom-nyieun nurutkeun sarat husus, Simkuring hoyong nyandak sagala tantangan, dumasar kana ngembangkeun bagian anyar produk timbangan, ku kituna pikeun nyugemakeun variétas kaperluan ti instrumen modern jeung widang kontrol industri.

Naha milih kami

Labirinth mangrupikeun tujuan anjeun nalika ngadamel produk sareng sumber bahan kualitas di Cina.Naha anjeun badé ngahasilkeun produk labél pribadi anjeun nyalira, atanapi peryogi jasa téknis anu eureun pikeun mastikeun yén produk ahir nyumponan sarat anjeun, Labirinth komitmen pikeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas pangsaéna.Kami henteu ngan ukur pabrik anjeun di Cina, tapi kami ogé narékahan pikeun janten mitra strategis anjeun, salawasna ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun kasadaran merek anjeun.

Hiji-eureun layanan teknis

Ladenan téknis hiji-eureun kami kalebet sadayana tina sumber bahan pikeun manufaktur produk, jaminan kualitas sareng logistik.Kami ngagaduhan tim ahli anu khusus pikeun sagala aspek manufaktur, mastikeun produk anjeun nyumponan standar kualitas sareng kinerja anu paling luhur.Kami yakin yén jaminan kualitas mangrupikeun anu ngabédakeun kami sareng mangrupikeun alesan pikeun kasuksésan urang.Éta sababna urang ngalaksanakeun tés anu ketat dina unggal tahapan prosés manufaktur, tina bahan baku dugi ka produk réngsé.

sél beban labirinth-1
sél beban labirinth-2

Janten booster pikeun merek anjeun

Kami ngartos pentingna merek anjeun sareng kumaha éta tiasa ngabédakeun anjeun dina pasar anu kompetitif.Éta sababna kami damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun strategi branding khusus pikeun ngajantenkeun produk anjeun menonjol.Kami nyayogikeun anjeun gambar produk kualitas luhur, bungkusan anu pikaresepeun, sareng grafik anu pikaresepeun anu bakal ngabantosan produk anjeun diperhatoskeun.Ku milih Labirinth salaku pasangan strategis anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun kasadaran merek sareng nguatkeun posisi pasar anjeun.

Salaku pabrik anjeun di Cina

Kami pabrik-layanan pinuh lokasina di Cina jeung mangtaun-taun pangalaman manufaktur sarta nyadiakeun layanan teknis hiji-eureun.Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas kalawan harga nu lumrah.Kami gaduh tim teknisi anu terampil, insinyur sareng pangendali kualitas anu damel tanpa kesel pikeun mastikeun yén sadaya produk urang nyumponan atanapi ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

sél beban labirinth-3
Sél beban Labirinth-4

Janten mitra strategis anjeun

Kasimpulanana, upami anjeun milarian panyadia jasa téknis anu tiasa dipercaya anu tiasa janten mitra strategis anjeun sareng ningkatkeun kasadaran merek anjeun, maka éta waktuna pikeun milih Labyrinth.Naha anjeun nembé ngamimitian atanapi parantos ngadegkeun, kami tiasa ngabantosan anjeun nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna.Janten, ngahubungi kami ayeuna sareng hayu urang ngamimitian perjalanan pikeun suksés babarengan.

"Tepat; Reliabel; Profesional "nyaéta sumanget kerja sareng syahadat tindakan urang, kami daék ngalaksanakeun éta, anu tiasa ngajamin kasuksésan dua pihak.