Mesin Bungkusan

-speed tinggi-dinamis-timbang-system1

Sistem timbangan dinamis-speed tinggi

Dina industri mesin bungkusan, aya loba aplikasi sél beban, lolobana nu inspeksi kuantitatif jeung timbangan timbangan jeung conveying jeung asihan skala.Pamakéan utama sénsor ieu nyaéta deteksi inconsistencies beurat, bagian anu leungit atanapi petunjuk nalika bungkusan.Aranjeunna nyayogikeun eupan balik kana alat bungkusan pikeun mastikeun produk nyumponan spésifikasi sareng syarat, ngaoptimalkeun panggunaan bahan, sareng ningkatkeun kualitas produk sacara umum.Produk sorangan diwangun ku conveyor timbangan, controller sarta bahan conveyor in-kaluar.Conveyor timbangan tanggung jawab pikeun ngumpulkeun sinyal beurat sareng ngirimkeunana ka controller pikeun diolah, sedengkeun conveyor infeed tanggung jawab pikeun ningkatkeun laju produk sareng nyiptakeun rohangan anu cukup antara barang.Sabalikna, conveyor discharge maénkeun peran penting dina ngangkut produk tés ti daérah timbangan sareng ngaleungitkeun barang anu cacad.Upami anjeun milarian jinis sensor anu pangsaéna, pertimbangkeun sél beban titik tunggal, sél beban bellows atanapi sél beban S-tipe.

-speed tinggi-dinamis-timbang-system2
-speed tinggi-dinamis-timbang-system3
Sistem timbangan-dinamis-speed tinggi7
Sistem timbangan-dinamis-speed tinggi4
Sistem timbangan-dinamis-speed tinggi5
Sistem timbangan-dinamis-speed tinggi8
-speed tinggi-dinamis-timbang-system6
Sistem timbangan-dinamis-speed tinggi9