Mesin Konstruksi

pabrik-campuran-beton-1

Alat Tutuwuhan Campur Beton

Industri rékayasa konstruksi ngandelkeun pisan kana pabrik campuran beton, dimana sél beban beuki populer.Beda sareng skala pangukuran komérsial, sél beban dina situs ieu kedah fungsina dina kaayaan anu nangtang pisan.Aranjeunna rentan ka faktor lingkungan sapertos suhu, kalembaban, lebu, shock, geter, sareng campur tangan manusa.Ku alatan éta, pamakéan sensor misalna dina lingkungan ieu merlukeun tinimbangan ati sababaraha masalah.Anu kahiji nyaéta beban dipeunteun tina sél beban, anu nganggap beurat diri hopper sareng beurat dipeunteun 0.6-0.7 kali jumlah sensor.Masalah kadua nyaéta milih sél beban anu akurat anu tiasa ngadamel lingkungan anu parah ieu.Kalayan presisi anu luhur, sél beban urang tiasa nahan kaayaan anu paling nangtang, mastikeun alat konstruksi anjeun salawasna akurat sareng dipercaya.Pilih solusi timbangan kinerja tinggi kami pikeun ngajantenkeun pabrik batching beton anjeun langkung akurat sareng efisien.

90Beton-Batching-Tutuwuhan
beton-mixer