Seri produk

séktor

Aplikasi Industri

Sarat pikeun ngukur beurat atanapi gaya henteu dugi ka industri atanapi aplikasi khusus.Sél beban kami ngalayanan rupa-rupa aplikasi anu béda dina rupa-rupa industri.Kami parantos netepkeun genep aplikasi sél beban di handap dimana sél beban sering dianggo.

wilujeng sumping

Tentang Kami

Labirinth Microtest Electronics (Tianjin) Co., Ltd. perenahna di Pelabuhan Perusahaan Hengtong di Tianjin, Cina.Éta produsén sél beban sareng asesoris, salah sahiji perusahaan profésional anu nyayogikeun solusi lengkep ngeunaan timbangan, pangukuran industri sareng kontrol.Kalayan taun diajar sareng ngudag produksi sensor, kami narékahan pikeun nyayogikeun téknologi profésional sareng kualitas anu dipercaya.Kami tiasa nyayogikeun produk anu langkung akurat, dipercaya, profésional, jasa téknis, anu tiasa diterapkeun pikeun rupa-rupa widang, sapertos alat timbangan, metalurgi, minyak bumi, kimia, pamrosésan pangan, mesin, pembuatan kertas, baja, angkutan, tambang, semén sareng industri tékstil.

Internal
Rincian

wm603-Timbangan-Modul
  • Top Plate

  • Lempeng handap

  • Sél beban DSB

  • Sadel

  • Bolt Anti Ngabalikeun

  • Ceuli gantung

  • Kapindahan horisontal ngawatesan Spring Lambaran

  • Kapala Tekanan Transmisi Angkatan