SQB Skala Timbangan Digital Beban Cell Kit Angkatan Sénsor beban sél timbangan sensor beurat sél beban Skala Peternakan

Katerangan pondok:

 

Kapasitas: 100kg, 300kg, 500kg, 1 ton, 2 ton, 3 ton, 5 ton

Bahan: baja alloy, stainless steel pilihan.Segel dilas, IP67 / IP68, buktina minyak, tahan cai sareng tahan korosi.

asesoris pilihan:indikator, kotak simpang, kabel.

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah, Drop Pengiriman

pamayaran: T/T, L/C, PayPal

 


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

     

     

    Model: SQB kit Tunggal Réngsé Shear Beam Sél Beban

    Kapasitas beban: 100kg, 300kg, 500kg, 1ton, 2ton, 3ton, 5ton

    aksésori: Spacer jeung suku.

    aksésori pilihan:Indikator, kotak simpang, kabel.

     

    SQB

    Kaunggulan:

    SQB kit

     

    1. Struktur kompak sareng instalasi gampang

    2. akurasi komprehensif High jeung stabilitas tinggi

    3. kualitas luhur alloy baja nikel plated

    4. Tingkat panyalindungan ngahontal IP67

    Pamasangan 5.Modul

    Aplikasi:

     

    SQB kit nyaetacocog pikeun widang Hopper na tank timbangan, sabuk

    timbangan, jeung sajabanaKimia, Industri Pangan, Farmasi, anu

    boga badagpenting dinatimbangan jeung kontrol.

    3

    spésifikasi:

    Kaluaran dipeunteun mV/V 2.0±0.0050
    Kasaimbangan Nol %RO ±1
    Kasalahan Komprehensif %RO ±1
    Non-linieritas %RO ± 0,02
    Histeresis %RO ± 0,02
    Pangulangan %RO ± 0,02
    Kulub sanggeus 30 menit %RO ± 0,02
    Dikompensasi Temp.Rentang -10~+40
    Suhu Operasi.Rentang -20~+70
    Dianjurkeun tegangan éksitasi VDC 5-12
    Tegangan éksitasi maksimum VDC 15
    Impedansi input Ω 380±10
    Impedansi kaluaran Ω 350±5
    lalawanan insulasi ≥5000(50VDC)
    Overload Aman %RC 150
    Pamungkas Overload %RC 300
    Bahan Beusi sténless
    Gelar panyalindungan IP68
    Panjang kabelna m 0,5-2t: 3m 3t-5t: 5m
    Kode kabel Misal:

    Misal:

    Beureum:+ Hideung:–

    Héjo:+ Bodas:–

    ukuran:

     

    4

    FAQ:

    Q1: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

    A1: Kami produsén profésional sarta ongkos-éféktif sél beban jeung asesoris.

    Q2: Dupi anjeun gaduh tim R&D anjeun sorangan?

    A2: Sumuhun, urang sorangan tim profésional kalayan jumlah ahli senior R&D insinyur.Éta bisa ngaropea produk sakumaha sarat anjeun, sampel anjeun atanapi gambar teknis.

    Q3: Kumaha ngeunaan kualitas?

    A3: Kami ngagaduhan sistem jaminan kaamanan prosés anu lengkep, sareng pamariksaan sareng uji multi-prosés.

    Q4: Kumaha pakét?

    A4: Biasana cartons, tapi ogé urang bisa pak eta nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Q5: Kumaha waktos pangiriman?

    A5: Sacara umum, éta bakal butuh 25 nepi ka 40 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q6: Dupi aya jasa saatos-diobral?

    A6: Saatos anjeun nampi produk urang, upami anjeun peryogi, kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos-diobral ku e-mail, TradeManager, telepon sareng QQ jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami