Warta

  • Sél Beban Skala Lantai: Inti Pangukuran Akurat

    Dina widang logistik modern, gudang sareng transportasi, pangukuran akurat beurat kargo mangrupikeun tautan anu penting.Salaku komponén inti sistem skala lanté, sél beban skala lantai nanggung tugas penting pikeun ngahontal ukuran akurat.Tulisan ieu bakal ngenalkeun prinsip ...
    Maca deui
  • Naon Aplikasi tina Sél Beban?

    Sél beban mangrupikeun produk industri anu penting.Éta tiasa dianggo pikeun tatanén sareng peternakan, produksi industri sareng kahirupan sapopoe.Sensor ieu maénkeun peran penting dina ...
    Maca deui
  • kadatangan anyar!produk béntang-SQBkit!

    Lascaux bangga ngenalkeun produk anyar- SQB Scale Load Cell Kit.Suite produk anyar ieu parantos dirarancang sareng didamel sacara saksama pikeun precision tinggi, kualitas sareng durabi luar biasa ...
    Maca deui
  • Beban Sél pikeun Hopper ditunda na Tank Timbangan Aplikasi

    Beban Sél pikeun Hopper ditunda na Tank Timbangan Aplikasi

    Modél produk: STK dipeunteun beban (kg): 10,20,30,50,100,200,300,500 Katerangan: STK mangrupakeun tegangan komprési beban sél pikeun narik sarta mencét.Eta dijieunna tina alloy aluminium, kalawan akurasi sakabéh tinggi jeung stabilitas jangka panjang.Kelas panyalindungan IP65, kisaran ti 10kg dugi ka 500kg, ...
    Maca deui
  • Gampang-to-implementasikeun Tank Timbangan Ukur

    Gampang-to-implementasikeun Tank Timbangan Ukur

    Sistem Timbangan Tangki Pikeun tugas timbangan sareng pamariksaan saderhana, ieu tiasa dihontal ku cara langsung napelkeun gauges galur nganggo elemen struktur mékanis anu aya.Dina kasus wadah anu ngeusi bahan, contona, sok aya gaya gravitasi anu nimpah témbok atanapi suku, ca...
    Maca deui
  • Pentingna Kontrol Tegangan

    Pentingna Kontrol Tegangan

    Solusi Sistem Kontrol Tegangan Tingali di sabudeureun anjeun, seueur produk anu anjeun tingali sareng dianggo didamel nganggo sababaraha jinis sistem kontrol tegangan.Ti bungkusan sereal isuk-isuk ka labél dina botol cai, dimana waé anjeun angkat aya bahan anu ngandelkeun kontrol tegangan anu tepat dina...
    Maca deui
  • Mangpaat Kontrol Tegangan dina Topeng, Topeng Wajah sareng Produksi PPE

    Mangpaat Kontrol Tegangan dina Topeng, Topeng Wajah sareng Produksi PPE

    Taun 2020 nyababkeun seueur kajadian anu teu aya anu tiasa diramalkeun.Wabah makuta anyar parantos mangaruhan unggal industri sareng ngarobih kahirupan jutaan jalma di sakumna dunya.Fenomena unik ieu nyababkeun lonjakan anu signifikan dina paménta pikeun masker, PPE, sareng nonwo...
    Maca deui
  • Tambahkeun sistem timbangan forklift ka forklift Anjeun

    Tambahkeun sistem timbangan forklift ka forklift Anjeun

    Dina industri logistik modéren, treuk forklift salaku alat penanganan anu penting, pikeun treuk forklift dipasang sistem timbangan pikeun ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngajagi kasalametan barang anu penting pisan.Janten, naon kauntungan tina sistem timbangan forklift?Hayu urang tingali ...
    Maca deui
  • Hayu atuh nunjukkeun ka anjeun kumaha nangtoskeun load cell saé atanapi goréng

    Hayu atuh nunjukkeun ka anjeun kumaha nangtoskeun load cell saé atanapi goréng

    Sél beban mangrupikeun bagian penting tina kasaimbangan éléktronik, kinerjana langsung mangaruhan katepatan sareng stabilitas kasaimbangan éléktronik.Ku alatan éta, sensor sél beban penting pisan pikeun nangtukeun sabaraha alus atawa goréng sél beban.Ieu sababaraha metodeu umum pikeun nguji kinerja loa...
    Maca deui
  • Perkenalan kana Model Treuk Cocog sareng Sél Beban Timbangan anu dipasang kandaraan

    Perkenalan kana Model Treuk Cocog sareng Sél Beban Timbangan anu dipasang kandaraan

    Labirinth On Board Vehicle Weighing System Lingkup aplikasi: treuk, treuk sampah, treuk logistik, treuk batubara, treuk muck, dump truck, treuk tank semén, jsb. Rencana komposisi: 01. Multiple load cell 02. Load cell installation accessories 03.Multiple kotak simpang 04. Terminal kandaraan ...
    Maca deui
  • Timbangan Kacepetan Tinggi - Solusi Pasar pikeun Sél Beban

    Timbangan Kacepetan Tinggi - Solusi Pasar pikeun Sél Beban

    Ngahijikeun Mangpaat Beban Sél Kana Sistem Timbangan Kacepetan Luhur Anjeun Ngurangan waktos instalasi Kacepetan timbangan langkung gancang Disegel lingkungan sareng/atanapi konstruksi washdown Perumahan baja tahan karat Waktos réspon ultra-gancang Résistansi tinggi kana beban gurat Teu peka gaya rotasi.
    Maca deui
  • Aplikasi sél beban tina Overhead Cranes

    Aplikasi sél beban tina Overhead Cranes

    Sistem ngawaskeun beban crane penting pisan pikeun operasi anu aman sareng efisien tina bango overhead.Sistem ieu nganggo sél beban, nyaéta alat anu ngukur beurat beban sareng dipasang dina sababaraha titik dina bango, ...
    Maca deui