Smart Timbangan Equipment Solusi

  • LVS Onboard Kandaraan Timbangan System

    LVS Onboard Kandaraan Timbangan System

    Kustomisasi non-standar, solusi timbangan gratis

    Sesuaikeun sistem timbangan kendaraan onboard anjeun

     

    Ngaran modél: LVS 

    Kandaraan dinamisbeuratsistem dina

    Real-waktos ngawas dinamis

  • Sistem Timbangan Forklift FLS

    Sistem Timbangan Forklift FLS

    Kustomisasi non-standar, solusi timbangan gratis

    Sesuaikeun sistem timbangan forklift anjeun

    Ngaran modél: FLS

    Sistem timbangan dinamis forklift

    Real-time ngawaskeun dinamis

  • Solusi Timbangan Rak Intelligent MTS

    Solusi Timbangan Rak Intelligent MTS

    Kustomisasi non-standar, solusi timbangan gratis

    Sesuaikeun sistem pangimeutan dinamis gudang bahan anjeun

    Ngaran modél: MTS

    Panyimpen bahan Sistim ngawaskeun dinamis

    Real-time ngawaskeun dinamis

    Ngurangan inventaris, ngirangan karugian

     

    ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,Drop Pengiriman barang

    pamayaran: T/T, L/C, PayPal