Kontrol Prosés Industrial sarta Automation

silo-timbangan

Pangukuran bahan sareng kontrol prosés produksi

Sistim Timbangan tank

Hopper / silo / bahan munara / ketel réaksi / pot réaksi / tank minyak / tank gudang / tank aduk

Akurat Inventory Control

 

Timbangan precision tinggi, henteu kapangaruhan ku bentuk tank, suhu sareng bahan.
Perusahaan ngagunakeun sajumlah ageung tangki panyimpen sareng tank pangukuran dina prosés neundeun sareng produksi bahan.Biasana aya dua masalah, hiji nyaéta pangukuran bahan, sareng anu sanésna nyaéta kadali prosés produksi.Numutkeun prakték urang, aplikasi tina modul timbangan bisa hadé ngajawab masalah ieu.Naha éta wadahna, hopper atanapi reaktor, ditambah modul timbangan, éta tiasa janten sistem timbangan.Ieu hususna cocog pikeun kasempetan dimana sababaraha peti dipasang sisi ku samping atawa dimana situs sempit.Dibandingkeun jeung timbangan éléktronik, rentang jeung nilai division tina timbangan éléktronik boga spésifikasi nu tangtu, sedengkeun rentang jeung nilai division tina sistem timbangan diwangun ku modul timbangan bisa diatur nurutkeun pangabutuh dina rentang diwenangkeun alat.
Ngadalikeun tingkat bahan ku timbangan mangrupa salah sahiji metodeu kontrol inventory leuwih akurat ayeuna, sarta bisa ngukur padet, cair jeung malah gas-nilai luhur dina tank.Kusabab sél beban tank dipasang di luar tank, éta punjul ti métode pangukuran séjén dina ngukur corrosive, suhu luhur, beku, aliran goréng atawa non-self-leveling bahan.

Fitur

1. Hasil pangukuran henteu kapangaruhan ku bentuk tank, bahan sensor atanapi parameter prosés.
2. Ieu bisa dipasang dina peti tina sagala rupa wangun jeung bisa dipaké pikeun retrofit parabot aya.
3. Teu diwatesan ku loka, assembly fléksibel, pangropéa merenah tur harga low.
4. The timbangan modul dipasang dina titik ngarojong tina wadahna tanpa occupying spasi tambahan.
5. The timbangan modul gampang pikeun mulasara.Mun sensor ruksak, screw rojongan bisa disaluyukeun jack up awak skala, sarta sensor bisa diganti tanpa ngabongkar modul timbangan.

Fungsi

Minyak bumi, kimia, metalurgi, semén, gandum sareng perusahaan produksi anu sanés sareng departemén manajemén barang-barang sapertos kitu sadayana ngabutuhkeun wadah sareng hoppers pikeun nyimpen bahan-bahan ieu ngagaduhan fungsi ngukur, sareng nyayogikeun inpormasi beurat tina omzet bahan sapertos volume input, volume kaluaran jeung volume kasaimbangan.Sistem timbangan tank nyadar karya timbangan jeung ngukur tank ngaliwatan kombinasi sababaraha modul timbangan (sensor timbangan), kotak simpang multi-arah (amplifier), instrumen tampilan, jeung kaluaran sinyal kontrol multi-jalur, kukituna ngadalikeun sistem.
Prinsip kerja timbangan awak: kumpulkeun beurat tank ku ngagunakeun modul timbangan dina suku tank, teras ngirimkeun data sababaraha modul timbangan ka alat ngaliwatan kotak simpang multi-input sareng single-out.Alatna tiasa ngawujudkeun tampilan beurat sistem timbangan sacara real waktos.A modul switching ogé bisa ditambahkeun kana instrumen pikeun ngadalikeun motor dahar tank ngaliwatan switch relay.Alat ogé tiasa masihan sinyal RS485, RS232 atanapi analog pikeun ngirimkeun inpormasi beurat tank ka PLC sareng alat kontrol anu sanés, teras PLC ngalaksanakeun kontrol anu langkung kompleks.
Sistem timbangan tank bisa ngukur cair biasa, cair viskositas tinggi, bahan taneuh, bahan bulk kentel sarta foams, jsb Ieu cocog pikeun ledakan-bukti sistem timbangan reaktor di industri kimia, sistem batching dina industri feed, blending jeung sistem timbangan dina industri minyak. , Sistem timbangan reaktor dina industri pangan, sistem timbangan batching dina industri kaca, jsb.

tank-timbangan
tank-timbang-2