C420 nikel Plating komprési jeung tegangan Column Force sénsor

Katerangan pondok:

ditampa: OEM / ODM, Dagang, Grosir, Badan Daerah,Drop Pengiriman barang

pamayaran: T/T, L/C, PayPal

 


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Kamampuh (kg): 5 nepi ka 5000
2. Struktur kompak, gampang dipasang
3. Komprési jeung tegangan sadia
4. baja alloy atawa bahan Aluminium
5. Gelar panyalindungan ngahontal IP65
6. Pikeun aplikasi statis jeung dinamis
7. Métode pangukuran galur résistansi
8. kualitas luhur baja alloy kalawan plating nikel

4201

Aplikasi

1. Kontrol gaya sareng pangukuran

Panjelasan Produk

Sél beban C420 nyaéta sénsor tujuan ganda pikeun tegangan sareng komprési, kalayan rupa-rupa, ti 5kg to5t.Bahanna didamel tina baja alloy, permukaanna dilapis nikel, sareng tingkat panyalindungan IP65.Éta gaduh struktur kompak sareng gampang dipasang.Éta cocog pikeun kontrol gaya sareng pangukuran.

Diménsi

4204

Parameter

C420

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami